Les Escoles Esportives Municipals ofereixen 29 activitats físiques per al nou curs 2015-2016

S'abarateixen a la meitat les tarifes d'abonaments i de lloguer d'algunes instal·lacions esportives municipals amb l'objectiu de facilitar la pràctica dels diferents esports a la majoria dels urgellencs i urgellenques.
04-09-2015

Totes les llars urgellenques rebran a partir d'avui divendres el tríptic informatiu que recull tota l'oferta d'activitats de les Escoles Esportives Municipals que organitza el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell de cara al nou curs 2015-2016. L'oferta inclou un total de 29 propostes esportives diferents que s'adrecen tant al públic infantil com a la gent gran, així com per a totes les edats.

Pel que fa a les propostes esportives adreçades només per a nens i nenes, n'hi ha un total de 9: tennis taula, psicomotricitat, karate, taekwondo, hapkido, escacs, poni club, mini tennis i escola de trail i escalada de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU).

Respecte a les activitats exclusivament pensades per a la gent gran, se'n proposen 3: ioga (tant a la Seu coma Castellciutat), gimnàstica de manteniment i aiguagim.

Tres novetats: equitació, abdo stretch i freestyle music

Les activitats esportives obertes a totes les franges d'edat en són un total de 17 de les quals tres són novetat. Així l'oferta passa pel tai-txi, correcció postural, condicionament físic, gimnàstica a Castellciutat, estiraments i col·locació, fitness, gimnàstica, coreografies, teles acrobàtiques, marxa nòrdica, ioga, balls de saló, tennis, pàdel i danses tradicionals. Les tres activitats noves són l'equitació, l'abdo stretch (treball d'abdominals i estiraments) i el freestyle music (treball aeròbic al ritme de diferents estils musicals).

Totes les escoles esportives municipals s'iniciaran el mes d'octubre.

Inscripcions

Les inscripcions telemàtiques al web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (www.laseu.cat) es podran realitzar entre el 15 i el 20 de setembre, mentre que a partir del 22 de setembre es podran fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc, i restaran obertes mentre hi hagi places disponibles.

Reducció de tarifes d'abonaments i de lloguer d'instal·lacions

Cal remarcar que el Servei Municipal d'Esports ofereix per aquest nou curs 2015-2016 un abaratiment de les tarifes d'abonaments i de lloguer d'algunes instal·lacions esportives municipals amb l'objectiu de facilitar la pràctica dels diferents esports a la majoria dels urgellencs i urgellenques.

Al respecte, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Isidor Alberich, manifesta que “aquesta reducció de tarifes i lloguers a la meitat de preu respon a la voluntat de l'equip de govern de donar impuls a l'ús de les pistes de pàdel i de tennis, i alhora ajudar que els ciutadans coneguin i facin ús del nou rocòdrom instal·lat al Parc del Segre”.

Aquestes són les tarifes vigents pel curs 2015-2016:

  • Abonaments anuals per a la pistes de pàdel (individual): 60,00€ adults i 35,00€ menors de 16 i majors de 65 anys.

  • Abonaments anuals per a les pistes de tennis (individual): 60,00€ adults i 35,00€ menors de 16 i majors de 65 anys.

  • Abonaments anuals combinats pistes pàdel + tennis (individual): 100,00€ adults i 60,00€ menors de 16 i majors de 65 anys.

  • Lloguer de les pistes de pàdel i tennis sense abonament: Pàdel 8,00€/h la pista (10,00€/h amb llum artificial). Tennis 8,00€/h la pista (12,00€/h amb llum artificial).

  • Abonaments anuals per al búlder del poliesportiu (individual): 45,00€ adults i 30,00€ menors de 16 i majors de 65 anys.

  • Abonaments anuals per al rocòdrom del Parc del Segre (individual): 80,00€ adults i 60,00€ menors de 16 i majors de 65 anys. Cal tenir llicència federativa.

  • Abonaments anuals combinats búlder + rocòdrom: 100,00€ adults i 75,00€ menors de 16 i majors de 65 anys. Cal tenir llicència federativa.