Les germanes osonenques The Sey Sisters porten a la Seu d’Urgell el seu missatge antiracista i feminista amb ‘We Got Your Back’

Aquest divendres 13 de maig, a les nou del vespre, a la sala Sant Domènec.
10-05-2022

L’espectacular trio de veus africanes que formen The Sey Sisters actuaran aquest pròxim divendres 13 de maig a la sala Sant Domènec per presentar-nos el seu darrer àlbum ‘We Got Your Back’.

The Sey Sisters són  tres germanes osonenques que ens conviden a viure un sentit viatge des a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, i s'uneixen amb l'objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. 

We got your back ('et recolzem') és el seu tercer àlbum, en el qual The Sey Sisters es reinventen musicalment, buscant sonoritats noves per a reafirmar el seu missatge antiracista i feminista. 

Tal com elles mateixes expliquen: “Obrim un espai per a la cura, per a l'empoderament, per reforçar el sentiment de comunitat i per honorar els nostres avantpassats i les persones que han mort i segueixen morint en el viatge”. 

Les entrades per assistir a aquest concert es poden adquirir de manera anticipada (14€), de manera online a https://codetickets.com o de manera presencial a Turisme Seu, així com 45 minuts abans de l’espectacle a taquilla (16€).