Lliurament de 143 ulleres a l'ONG Cruzada por la Alegría per a nens i nenes de Cuba

L'Òptica Isern gradua de manera personalitzada totes aquestes ulleres que farà arribar l'entitat solidària que presideix Pere Mentruit. La Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament urgellenc finança aquesta donació amb 7.108,20€.
13-05-2020

Aquesta tarda ha tingut lloc a la Seu d’Urgell el lliurament d’una partida de 143 d’ulleres graduades per al projecte solidari que lidera l’ONG Cruzada por la Alegría.

L’acte ha tingut lloc davant de l’Òptica Isern de la Seu d’Urgell, establiment que s’ha encarregat de graduar les ulleres que aniran a Cuba a través del projecte solidari que porta a terme aquesta ONG que presideix l’urgellenc Pere Mentruit. L’acte de lliurament ha comptat amb la participació de Joan Guerrera, regidor de Solidaritat de l’Ajuntament urgellenc.

Totes aquestes ulleres s’han fet sota recepta mèdica, que ha fet arribar l’ONG a l’òptica, per poder ser personalitzades per als nens i nenes que les necessiten del Departament d’Oncologia de l’Hospital Infantil Sur de Santiago de Cuba.

Aquesta donació ha estat finançada amb 7.108,20 € per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que representa la segona fase d’aquest projecte solidari emmarcat dins l’any 2019. La primera fase d’aquest mateix projecte es va fer una donació d’uns 5.833€ per a material sanitari al mateix hospital cubà.