Nous tallers gratuïts de competències digitals per aquesta primavera al Punt Òmnia

Inscripcions en línia els propers dies 8 i 9 d’abril, a partir de les nou del matí, des de l’enllaç: http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

A partir del pròxim 15 d’abril, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell posa en marxa un total de 3 tallers gratuïts de competències digitals que es desenvoluparan a llarg d’aquesta primavera.

Les inscripcions tindran lloc els pròxims dies 8 i 9 d’abril, a partir de les nou del matí, des de l’enllaç: http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions  Només es pot fer una inscripció per persona i curs.

Les persones que ho necessitin podran formalitzar la seva inscripció de manera presencial demanant prèviament cita trucant al telèfon 973 350 010 (ext.8017) només aquest proper dijous 4 d’abril, de 10 a 13 hores.

Els tallers

  • Mou-te pel mòbil: aprendre a utilitzarà el mòbil intel·ligent. Les persones inscrites a aquest taller hauran e portar el seu mòbil. Els dilluns de 16 a 17.30 hores.
  • Estimulació cognitiva: Estimula i treballa la ment. Els dimecres de 10 a 11.30 hores.
  • Gestor de contrasenyes i permisos Apps: Conèixer quins són els gestors de contrasenyes i quins permisos són els necessaris quan es baixa una App. Els dimecres de 16 a 17.30 hores.

Recordem que les persones inscrites en el trimestre anterior no poden repetir el mateix taller. Si queden places lliures s’admetran previ avís.

Tota la informació a: https://bloc.xarxa-omnia.org/laseu/