Obert el concurs per adjudicar l’explotació del bar-restaurant del Parc Olímpic del Segre

El termini per presentar les ofertes acaba el proper dia 23 de febrer.

El Consell d’Administració de Parc del Segre S.A. ha aprovat les bases per celebrar el concurs d’adjudicació de l’explotació del bar-restaurant del Parc Olímpic del Segre, fins el 31.12.2028, amb possibilitat de pròrroga.

El Bar-Restaurant “La Terrasseta”, a dos minuts a peu del centre històric de la Seu d’Urgell, s’ubica a l’interior del recinte olímpic. És l’únic espai de restauració del Parc. A l’interior hi ha un aforament de 43 persones i a l’exterior compta amb una terrassa amb capacitat per 196 persones. El Bar-Restaurant disposa d’una cuina totalment equipada i una àrea de magatzem. Recentment s’hi ha dut a terme unes obres per millorar l’eficiència energètica de l’espai, canviant les finestres, aïllant el sostre i canviant el sistema de climatització per aconseguir un millor confort climàtic al llarg de l’any. També s’ha instal·lat un lavabo accessible dins del bar-restaurant.

Algunes de les condicions són: tenir obert al públic un període mínim que va de l’1 de març fins el 31 d’octubre i un preu de sortida per aquest mateix període de 10.000,00 €.

En aquest espai es pot gaudir d’unes vistes privilegiades al canal d’aigües tranquil·les, a la zona del rocòdrom i a la serralada del Cadí. El Parc Olímpic del Segre va ser construït per acollir les proves de piragüisme d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 i és una de les principals atraccions turístiques de la Seu d’Urgell. Anualment s’hi celebren proves internacionals. Enguany comptarà amb diverses proves estatals, la Segre Cup, la Copa Pirineus i la Final de la Copa del Món a finals de setembre. A més a més, és la seu d’entrenament dels equips nacionals de piragüisme d’eslàlom i del centre de tecnificació autonòmic d’esquí de fons.

L’activitat esportiva es complementa al llarg de l’any amb diverses activitats turístiques com el ràfting, l’hydrospeed, l’open-kayak, l’escalada i el piragüisme, entre d’altres. El Parc Olímpic del Segre també acull altres esdeveniments de referència a la ciutat com l’Escanyabocs, l’arribada dels reis mags d’orient, etc. És l’espai ideal per iniciar o acabar una ruta en bicicleta o marxa nòrdica, entre d’altres.

El termini per presentar les ofertes acaba el proper dia 23 de febrer, tota la informació es pot trobar en el següent enllaç https://contractaciopublica.cat/ca/perfils-contractant/detall/27652257?categoria=0

A banda, Parc del Segre S.A. posa a disposició de les persones interessades un correu electrònic (reserves@raftingparc.cat) per tal de poder concertar una visita a les instal·lacions.