Obert el termini per a sol·licitar una subvenció per a la realització d’activitats juvenils a l’Alt Urgell durant l’any 2020

Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 30 d’octubre de 2020 inclòs.
27-07-2020

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell  (OJAU) ha convocat una subvenció per a entitats de l’Alt Urgell que hagin realitzat o promogut activitats per a joves l’any 2020. La subvenció està orientada a associacions juvenils registrades al cens d’entitats juvenils de la Generalitat i a entitats i associacions sense ànim lucratiu inscrites en el Registre d’Associacions de la Generalitat.

L’OJAU ha impulsat la convocatòria d’ajuts, per tercer any consecutiu, per tal de fomentar la participació de les bases. A més de promoure l’associacionisme, augmentar l’oferta d’eines i recursos d’associacions juvenils i fomentar la interlocució entre els joves i l’administració.

Enguany, l’import màxim de la subvenció s’ha fixat en un 90% de les despeses corresponents a la realització de l’activitat, quantia fixada  en un màxim de 1.000,000 euros. Les  sol·licituds s’hauran de presentar mitjançant una instància genèrica, disponible a la seu electrònica del Consell Comarcal de l’Alt Urgell fins al dia 30 d’octubre inclòs.  

Les bases de la convocatòria es poden consultar a: https://bop.diputaciolleida.cat/faces/consultaF/servlets/donarEdicte/?id=2020_138_4422