Oberta l'exposició dels i les alumnes de l'Escola Municipal d'Art a la sala 'la Cuina'

La mostra presenta un gran nombre de treballs realitzats en diferents tècniques com pintura, manualitats, fotografia i ceràmica i torn de ceràmica, la gran novetat d'aquest curs. Es pot visitar fins el de 10 juliol de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, i dissabtes 10 a 14 hores.
11-06-2021

Fins el dilluns 10 de juliol es pot visitar l'exposició de final de curs dels i les alumnes de l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell a la sala 'la Cuina' del centre cultural Les Monges.

D'entre el gran nombre de treballs que hi ha exposats, hi podem trobar pintura, manualitats, fotografia, així com també ceràmica i torn de ceràmica que és la gran novetat d'aquest curs.

Els i les alumnes de l'Escola d'Art, de diferents franges d'edats, han estat guiats per les professores Jose Travé, Gemma Coma i Marta Tarrés, i el professor Adrià Ventura.

També hi participen en aquesta mostra artística alumnes de les escoles La Valira, Albert Vives i Castellciutat, emmarcat dins el projecte 'La ciutat dels nens', que compta amb la col·laboració de la Delegació del Pirineu del Col·legi d'Arquitectes (COAC).

L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres de cinc de la tarda a nou del vespre, i els dissabtes de deu del matí a dues del migdia. L'entrada és lliure.