Obertes les inscripcions pel taller d’iniciació a la informàtica per a gent gran al Punt Òmnia

Curs gratuït que tindrà lloc tots els dijous del 7 de març al 20 de juny, adreçat a persones a partir de 60 anys. Inscripcions presencials obertes fins el pròxim divendres 2 de març a l'OAC.
25-02-2019

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell impartirà un taller gratuït d'iniciació a la informàtica adreçat a gent gran (a partir de 60 anys). Aquest taller tindrà lloc tots els dijous, d’11 del matí a 12 del migdia, a partir del 7 març i fins el 20 de juny.

Les inscripcions, presencials i per ordre d’arribada, es poden realitzar des d’avui mateix, dilluns 25 de febrer, i fins aquest pròxim divendres 2 de març a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Les places són limitades a 8.

Per a més informació sobre aquest taller es pot trucar al telèfon del Consorci d’Atenció a les Persones al telèfon 973 354 102.

El taller està organitzat per la Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu, i compta amb el suport del Departament de Benestar de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa Òmnia.