Perico Pastor exposa 'Il·luminacions' a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell

L'artista urgellenc recull en una mostra inèdita unes 200 il·lustracions creades per les versions il·lustrades de La Bíblia, La vida de Sinuhè i el Llibre de les Bèsties. La mostra es pot visitar a partir de demà dissabte 4 de juliol i fins el 31 d'agost.
03-07-2020

Aquest vespre ha quedat inaugurada l'exposició 'Il·luminacions' de Perico Pastor, a la sala sant Domènec de la Seu d'Urgell. L'exposició consta d'unes 200 il·lustracions que l'artista urgellenc va crear per a les versions il·lustrades de tres grans llibres: La Bíblia, La Vida de Sinuhè o El gust de la mort i el Llibre de les Bèsties.

En l'acte d'obertura d'aquesta exposició inèdita, l'artista ha explicat fil per randa el procés creatiu d'aquestes il·lustracions que acompanyen els textos d'aquestes tres grans obres universals.

L'obertura de la mostra 'Il·luminacions' -la primera que s'obre a la Seu d'Urgell amb la recent represa de la normalitat- ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, el Vicealcalde urgellenc, Francesc Viaplana, i el tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament  de la Seu, Carlos Guàrdia, juntament amb diversos amics del mateix Perico Pastor.

Aquesta exposició obrirà les seves portes al públic demà dissabte 4 de juliol i es podrà visitar fins el 31 d'agost, de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores. L'entrada és lliure.