Perico Pastor porta a la Seu d’Urgell ‘Despertar’, la seva darrera obra pictòrica sobre la pròpia experiència a la Guttmann

Aquest divendres 7 d’octubre, a les vuit del vespre, tindrà lloc la inauguració d’aquesta mostra de 70 pintures sobre la seva tornada a la vida després de cinc setmanes en coma.
05-10-2022

Aquest pròxim divendres 7 d’octubre, a les vuit del vespre, la sala ‘la Cuina’ del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Despertar’, del pintor Perico Pastor

Aquesta darrera obra pictòrica de l’artista urgellenc es compon de 70 pintures on descriu, pas a pas, la seva tornada a la vida a l’Institut Guttmann després de cinc mesos a l’UCI, a causa d’un infart. 

En paraules del mateix Perico Pastor, “Despertar va néixer a l’Institut Guttmann el matí del 7 de gener de 2021. Hi havia arribat la vigília de Reis, després de cinc setmanes en coma a l’UCI de l’Hospital de Sant Pau. Feliç de ser viu, encara que no em quedés ni un gran de múscul i fer el mínim moviment fos una odissea. En aquella hora de pau abans no arribessin les infermeres i auxiliars per poar-nos en marxa, se’m va ocórrer que el que anava a viure era un bon tema per a una exposició”. 

L’exposició es podrà visitar fins el 29 d’octubre, de dimarts a divendres, de cinc de la tarda a nou del vespre, i els dissabtes, de deu del matí a dues del migdia. L’entrada és lliure.