Petits concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i el Conservatori de Música dels Pirineus

Del 15 al 18 de desembre i el dia 21, serà el torn dels alumnes de l’Escola, mentre que el pròxim diumenge 20 de desembre les interpretacions musicals nadalenques aniran a càrrec dels alumnes del Conservatori.
14-12-2020

Després d'aquests darrers mesos en que es va haver d'aturar l'activitat musical a causa de la pandèmia, l'Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell i el Conservatori de Música dels Pirineus tornen a realitzar les activitats que més els agraden: els concerts.

Així doncs, durant sis dies es podrà escoltar un repertori de nadales i obres de diferents èpoques. A partir de demà dimarts 15 de desembre fins al pròxim divendres dia 18, i el dilluns 21 de desembre els concerts aniran a càrrec de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música que tindran lloc cada tarda a la plaça de les Monges. En cas d'inclemències meteorològiques es realitzaran a la sala de Sant Domènec.

El diumenge 20 de desembre serà l'alumnat del Conservatori de Música dels Pirineus qui agafaran el relleu d’aquests concerts de Nadal que se celebraran a partir de les 11 del matí, a la sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Aquests concerts s'engloben dins de la programació nadalenca de la Seu d'Urgell, El Món Màgic de les Muntanyes 2020-21.

Els concerts són gratuïts, però cal inscripció prèvia per assistir-hi. L'enllaç per realitzar les inscripcions a les diferents activitats: http://agenda.laseu.cat/escolamusica2020