Primeres reunions de treball dels Consells Municipals d’Infants i d’Adolescents de la Seu d’Urgell

Dimecres 15 de febrer se celebrarà el ple de constitució del d’Infants, mentre que el d’Adolescents serà el dimarts 14 de febrer. Tots dos tindran lloc a la sala de plens de l’Ajuntament urgellenc.
30-01-2023

Aquests dies s’han portat a terme les reunions de treball dels nens i joves que conformen els Consells Municipals d’Infants i d’Adolescents de la Seu d’Urgell on han debatut, amb els companys i companyes del seu curs, aquelles qüestions que volen fer arribar a l’Ajuntament urgellenc el dia del ple d’ambdós òrgans de representació. 

Així, els infants i els adolescents membres d’aquests dos consells municipals  han avançat a les tècniques de les Àrees d’Infància i de Joventut i d’Educació de l’Ajuntament de la Seu les propostes que han triat amb l’objectiu de treballar-les des dels diferents serveis municipals. 

Pel que fa al Consell Municipal d’Infants, dimecres 15 de febrer, a dos quarts de deu del matí, celebrarà el seu ple de constitució, mentre que el Consell Municipal d’Adolescents ho farà el dimarts 14 de febrer, a les deu del matí. Tots dos tindran lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Recordem que ambdós consells municipals tenen per objectiu promoure la participació dels infants i joves, a través de l’elecció de representants, en aquelles qüestions de ciutat que els afecten de manera directa i ser escoltats des de l’administració com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. 

Sessions plenàries finals 

Val a dir que els i les membres dels dos consells celebraran diverses reunions de treball després d’aquest primer ple i abans del ple final d’aquest curs 2022-2023. Les reunions de treball tenen lloc als diferents centres escolars i a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.  

Així el Consell Municipal d’Infants celebrarà el ple de final de curs el divendres 5 de maig, a dos quarts de deu del matí. Per la seva part, el ple final del Consell Municipal d’Adolescents està convocat pel dimecres 10 de maig, a les deu del matí.