Programació especial de RàdioSeu per la Festa Major de la Seu d’Urgell

Al llarg de tots els dies de celebració, l’emissora municipal ofereix entrevistes, connexions i seguiment dels actes des del 107.2 FM, al web radioseu.cat i a xarxes socials.
27-08-2021

RàdioSeu, emissora oficial de la Festa Major de la Seu d'Urgell, ofereix un any més una programació especial amb motiu de la celebració urgellenca. Al llarg d'aquests dies, al 107.2 FM, al web www.radioseu.cat i als perfils de RàdioSeu a Facebook, Twitter i Instagram s'hi pot trobar tota la informació de la festa amb els seus protagonistes. També s'hi informa de les novetats d'última hora i de possibles canvis en el programa d'actes.

Avui divendres, s'inicia les connexions en directe i es continua amb l'emissió d'entrevistes dedicades a les activitats d'aquests dies. Així, per exemple, a la tarda es connectarà amb el Torneig de Bàsquet 3c3. Paral·lelament, als espais de RàdioSeu a les xarxes socials s'hi podrà trobar un gran nombre d'imatges i vídeos dels diversos actes.

Aquest dissabte dia 28, al llarg del matí (des de les 10) es combinarà la música -amb presència dels grups que actuen aquests dies a la Seu- amb noves entrevistes, concretament al Cor Noves Veus (10.30 h), els Diables de l'Alt Urgell (11.30 h), Please-Tribute U2 (12.00 h) i Ebri Knight (13.00 h). I a la tarda, es connectarà amb la Trobada Gegantera (19.30 h) i, també des de la plaça dels Oms, s'oferirà l'emissió en directe del Pregó de Festa Major (20.30 h), enguany a càrrec del personal sanitari.

Diumenge dia 29, també des de les 10 del matí, es continuarà amb l'emissió especial i s'oferirà les entrevistes amb la cantant urgellenca Ariana Abecasis (11.00 h) i el grup de versions Banda Neón (12.00 h). I dins de la programació de tarda, es conversarà amb el grup de tribut a Jerry Lee Lewis, Lewis Emma & The BCH Fireballs (18.30 h). També es continuarà amb el seguiment per Internet de les moltes activitats previstes en aquesta data.

Dilluns dia 30, la programació arrencarà a les 9 del matí, amb l'Informatiu, i continuarà al migdia amb 'Carretera i Manta' i amb l'entrevista a la formació Roba Estesa (12.15 h). A la tarda, també es podrà escoltar la conversa amb el conjunt Esclat Gospel Singers (18.30 h).

Finalment, dimarts dia 31, l'emissió es reprendrà novament a les 9. Al migdia (12.15 h) es farà balanç de la Festa Major amb el tinent d'alcalde de Festes i Tradicions, Carlos Guàrdia, i també es parlarà del documental d'homenatge al 'Truqui' amb el seu autor, el productor audiovisual Toni Lombarte. Al llarg de la tarda, els protagonistes de les últimes entrevistes seran La Principal de la Bisbal (18.30 h) i els Diables de l'Alt Urgell (19.15 h).

Entrevistes prèvies a 'Carretera i Manta'

L'edició especial, que es recupera enguany després de la pausa del 2020, ja va començar dilluns passat amb les entrevistes que ofereix cada migdia el programa 'Carretera i Manta'. Fins ara hi han passat, entre d'altres, l'actor Quim Masferrer; el tinent d'alcalde de Festes i Tradicions, Carlos Guàrdia; el director del Servei Municipal d'Esports, David Vallvé; el portaveu de la junta de La Seu FC, Pere Olm; el president de l'Escacs Club La Seu, Manuel Flores; el vicepresident del Club Petanca, Francesc Moix; el president del CE Ciutat la Seu, Antonio G. Medel; el president dels Geganters i Grallers, Rubén Segarra; el director del Seu Folk, Ivan Caro; el portaveu dels Diables de l'Alt Urgell, Marc Moragues; el dirigent de l'Atlètic Club La Seu, Jonathan Padrones; els artistes Jordi Macaya i Genisa González i els conjunts musicals urgellencs Duo Làser i Duo Bugatti.

La sèrie d'entrevistes prèvies es completa avui divendres (12.15 h) amb l'alcalde de la ciutat, Jordi Fàbrega. Tots aquests enregistraments es poden tornar a escoltar a l'apartat 'Ràdio a la Carta' del portal radioseu.cat (https://www.alacarta.radioseu.cat/programs/entrevistadeldia).

Accés al programa d'actes

D'altra banda, el programa complet i actualitzat d'actes de la Festa Major de la Seu d'Urgell es pot consultar i imprimir en tot moment des de l'Agenda de RàdioSeu (http://www.radioseu.cat/agenda/festa-major-de-la-seu-durgell).