Prop d’un centenar d’inscrits a la Travessa Transfronterera que se celebrarà demà entre la Seu d’Urgell i Sant Julià de Lòria

Fins avui divendres, a les vuit del vespre, resten obertes les inscripcions presencials, tant al Palau d’Esports de la Seu com al LAU Esport de Sant Julià. La recollida de dorsals té lloc avui fins a les vuit del vespre en ambdós centres esportius, així com demà dia de la cursa una hora abans de la sortida.
04-11-2022

Un total de 91 persones s’han inscrit per prendre part demà dissabte 5 de novembre a la Travessa Transfronterera-Camí de Retrobament que transcorrerà entre la Seu d’Urgell i Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra). 

Val a dir però que fins avui divendres, a les vuit del vespre, resten obertes les inscripcions presencials (20€), tant al Palau d’Esports de la Seu com al LAUesport de Sant Julià. La recollida de dorsals té lloc avui fins a les vuit del vespre en ambdós centres esportius, així com demà dissabte, dia de la cursa, una hora abans de la sortida. 

L’organització d’aquesta cursa ofereix la possibilitat de deixar la motxilla o bossa (associada al dorsal) en el punt de sortida i recollir-la al punt d’arribada. A més, hi haurà servei d’autobús que sortirà de la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria, tant a les 07:45 hores com a les 13:45 hores per baixar a la Seu d’Urgell. Els corredors disposaran d’un servei de dutxes a les instal·lacions LAUesport de Sant Julià de Lòria. 

Una altra de les iniciatives que repeteix per contribuir a la sostenibilitat és l’absència de gots de plàstic d’un sol ús i la cinta delimitadora del recorregut que serà reutilitzable. 

9a edició: nou recorregut per camins espectaculars 

Pel que fa l’horari de les sortides dels dos recorreguts de la travessa, a les 09:00 hores sortirà el llarg (21km) des del Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, mentre que el curt (10km), serà a les 10:00 hores des d’Arcavell. Un quart d’hora abans d’ambdues sortides tindrà lloc l’explicació de cada recorregut. 

Recordem que la novena edició de la Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament presenta com a novetats en aquesta novena edició dos nous recorreguts i recupera la competició diürna. 

El recorregut llarg de poc més de 20 quilòmetres i un de curt anomenat Xics de uns 9 i escaig. Si en les edicions anteriors el traçat -sempre que se sortia de la Seu- era la Seu d’Urgell, Estamariu, Bescaran, Naturland, Auvinyà, Aixirivall, Sant Julià de Lòria, enguany serà la Seu d’Urgell, Calbinyà, Arcavell, Juberri, Auvinyà, Aixirivall, Sant Julià de Lòria (a la plaça de la Germandat de la parròquia laurediana).