Caramelles infantils amb un centenar de cantaires i músics per celebrar la Pasqua a la Seu d’Urgell

Aquest dissabte 20 d’abril, amb un recorregut pels carrers de la ciutat que s’iniciarà a les 10.30 hores davant al centre de dia de la Fundació Sant Hospital.
15-04-2019

Prop d’un centenar de cantaires infantils acompanyants per un conjunt de músics tornaran a sortir al carrer el proper dissabte 20 d’abril per cantar Caramelles amb motiu de la Pasqua. Els carrers del centre històric s’emplenaran un any més de música i de barretines vermelles per continuar una tradició tan arrelada a la nostra ciutat.

La cantada ha estat organitzada conjuntament entre l’Escola Municipal de Música (EMM), les escoles de primària Albert Vives, Pau Claris, la Valira i la Salle de la nostra ciutat, així com per les seves respectives AMPAS.

Des de la direcció de l’EMM s’afirma que “creiem que és important mantenir una tradició musical com són les caramelles, i encara més impulsar-la des dels centres educatius”.

A més, per tercer any es comptarà amb els cantaires del Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià, que acompanyaran a la Caramelles Infantils en la darrera cantada que tindrà lloc a l’Hotel Andria. “Volem agrair la seva col·laboració, fent que aquest acte sigui intergeneracional”, es manifesta des de l’organització.

Recorregut i parades

L'actuació de les Caramelles Infantils s'iniciarà a dos quarts d'onze del matí davant del Centre de Dia (Fundació Sant Hospital). Seguiran a tres quarts d'onze, al carrer Major, cruïlla amb Fra Andreu Capella, a les onze a la plaça Patalín, i a un quart de dotze la plaça dels Oms (davant l'Ajuntament de la Seu).

Els joves cantaires continuaran la seva actuació a dos quarts de dotze del migdia al Parador de Turisme, a una quart d'una a la Llar d'Avis de Sant Josep (Camí Ral de Cerdanya), a tres quarts d'una als claustres de la Catedral, seguiran un quart de dues al passeig Joan Brudieu i finalitzarà la cantada a dos quarts de dues davant de l’Hotel Andria.

Val a dir que els cantaires porten assajant tot aquest trimestre en les seves respectives escoles, tant les de primària com l’Escola de Música. A més, s’han dut a terme dos assajos previs conjunts, els dissabtes 30 de març i 13 d’abril (aquest darrer amb els músics).

Cal recordar que totes les parades estaran senyalitzades amb unes lones, indicant l’hora aproximada de cada cantada.