Vídeos, curtmetratges, museus, jazz, contes, poesia i literatura

Agenda de #culturaLASEUonline per avui dimecres 25 de març. Més propostes culturals adreçades a la ciutadania confinada.
25-03-2020

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell vol compartir avui dimecres aquest divertit videoclip que els hi han fet arribar, gravat en ple període de confinament pel grup Tirando Sillas.

Aquest any el 39e Festival de Jazz de Terrassa no s'ha pogut fer però ens han preparat una playlist amb els músics que estaven programats. 

Avui també ens proposen visitar el museu Reina Sofia que ens apropa de forma més que completa el Guernica de Picasso.  Al Museu Picasso de Barcelona també fan activitats: #MuseuPicassoVirtual

Pels confinats i confinades que estiguin creatius i malalts de cinema avui tenen una oportunitat, visitant al web o a instagram #cuarentenafilmfestival on es poden veure els més de 200 curtmetratges presentats i enviar-hi el vostre. Això sí, entre 30 segons i dos minuts màxim.

Si qui està confinat però inspirat és la mainada, hi ha un concurs de contesbabulinka books.

Pel que fa literatura aquí hi ha dues propostes: Anagrama i Grupoplaneta ens ofereixen gratuïtament alguns dels èxits dels seus catàlegs.

Per als amants de la poesia, es pot seguir a twitter la iniciativa @poetadeguardia. Avui M.Carme Rafecas.

Una vegada més, de de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament urgellenc  i literatura per gaudir-ho tot des de casa vol recordar a la ciutadania que "els artistes han de viure de la seva feina. La gratuïtat hauria de ser un fet totalment excepcional. Hem d'estar agraïts i aprofitar tanta generositat, però quan passi tot això, si us plau, ompliu sales de concerts, teatres, cinemes, llibreries i museus".

Fe d'errata: Ahir, l'enllaç del circ de l'Ateneu popular de 9 barris havia de ser aquest