Joventut

Presentació Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Horari Escorxador


Escorxador   Pla local Joventut   

 

La Seu d’Urgell organitza Llegendària, nou esdeveniment cultural relacionat amb la festivitat de Sant Jordi
07-04-2021

Dissabte 17 d’abril tindrà lloc l’acció principal que es desenvoluparà al carrer dels Canonges, en ple centre històric de la ciutat, amb teatre, contes i titelles per a tota la família.


L’Oficina Jove de l’Alt Urgell obre les inscripcions per a diversos cursos relacionats amb el món del lleure
04-03-2021

A partir del pròxim dilluns 8 de març a través de l'enllaç: https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions


La Seu d’Urgell celebrarà Carnaval amb una penjada de màscares gegants pel centre de la ciutat i una rua virtual amb el Rei Carnestoltes
03-02-2021

Dissabte 13 de febrer, a la plaça de Joan Sansa, també tindrà lloc la representació ‘Circ de colors’ amb la Cia. Del Rei Carnestoltes, que es farà en tres passis: a les 11, a les 12 i a les 13 hores.