Abonament Instal·lacions Esportives Municipals

Gaudeix de les instal·lacions esportives municipals.

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ofereix la possibilitat de subscriure abonaments anuals per a la utilització d'algunes de les seves instal·lacions esportives.

En aquesta plataforma podràs formalitzar el teu abonament a l'equipament que desitgis.

Consideracions generals.

Les instal·lacions esportives municipals a les quals ets pots abonar són les següents:

  • Búlder Municipal. Equipament d'escalada en bloc, ubicat al Poliesportiu Municipal.
  • Rocòdrom Parc del Segre. Paret d'escalada amb corda, ubicat al Rafting Parc. 
  • Pistes pàdel. Dues pistes de pàdel situades a la Zona Esportiva Municipal.
  • Pistes de tennis. Tres pistes de tennis situades a la Zona Esportiva Municipal.

Els abonaments són de caràcter anual i vigents de l'1 de gener al 31 de desembre. Tots els abonaments subscrits a partir de l'1 de setembre de cada any gaudiran d'un descompte del 50% sobre el preu oficial. 

Els abonaments són personals i intransferibles i donen dret a utilitzar, de forma gratuïta, l'equipament corresponent a la persona titular de l'abonament. En aquest sentit, i en el cas de les pistes de tennis i pàdel, al tractar-se d'un ús compartit per més d'una persona, només la persona posseïdora d'abonament es beneficiarà de la gratuïtat de l'equipament. La resta de persones usuàries, si no són abonades, hauran de satisfer la part proporcional del lloguer de la instal·lació.

Per a fer ús de les instal·lacions caldrà fer reserva prèvia a través de l'aplicació per mòbil Reserva Play. Aquesta aplicació és gratuïta i rebreu informació de com utilitzar-la un cop finalitzat i confirmat el vostre abonament.

En el cas de les Pistes de Tennis i Pàdel, l'abonament no inclou la utilització de llum artificial. En cas que se'n faci ús caldrà abonar-la a banda. 

En el cas del Búlder Municipal i Rocòdrom del Parc del Segre, l'accés a les instal·lacions es fa mitjançant una targeta magnètica que us facilitarà el Servei d'Esports. Aquesta targeta caldrà retornar-la si no es  renova l'abonament. En cas de pèrdua, caldrà abonar 5,00€ en concepte de reposició.

En els abonaments que incloguin el Rocòdrom del Parc del Segre, i tractant-se d'una activitat no dirigida, és obligatori que la persona abonada disposi de la llicència federativa corresponent i vigent i/o d'una assegurança de cobertura d'accidents. 

Abonaments i tarifes.

Aconsegueix el teu abonament.

La contractació dels abonaments a les Instal·lacions Esportives Municipals és un tràmit en línia a través d'un formulari. El pagament de la quota corresponent es realitza mitjançant targeta de crèdit o dèbit. 

Un cop comprovat la correcta recepció del pagament, rebreu un correu confirmant-vos la vostra sol·licitud i amb les instruccions per realitzar les reserves prèvies dels equipaments i per recollir la targeta magnètica d'accés en el cas del Búlder i/o Rocòdrom.

ACCEDIU AL FORMULARI D'ABONAMENT