Piscina Municipal

INFORMACIÓ GENERAL

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell incorpora aquesta temporada 2024 un nou sistema, informatitzat, per a la venda d’entrades i abonaments de la Piscina Municipal.

Amb aquesta novetat, es facilita la gestió de la venda d’entrades i es permet a la ciutadania poder adquirir els diferents títols d’accés a l’equipament en línia, des de qualsevol lloc a través de l’ordinador o del telèfon intel·ligent.

Mitjançant una senzilla aplicació tothom podrà reservar i adquirir qualsevol de les modalitats d’entrada i abonaments i accedir a la instal·lació validant el codi QR que obtindrà després de fer la compra.

Per altra banda, aquest nou sistema de venda d’entrades, ha permès ampliar el nombre de modalitats d’entrada que es posen a l’abast dels ciutadans i ciutadanes de la Seu, de manera que es podrà adquirir el tipus d’entrada o abonament que millor s’adapti a les necessitats de cadascú i a preus molt més ajustats.

TARIFES I DISPONIBILITAT

A continuació us adjuntem les diferents modalitats d’entrades i abonaments, les seves tarifes i si es poden adquirir només en línia o també presencialment a la taquilla de la Piscina Municipal.

ENTRADES GENERALS DE DIA  (1 - 5)

1

De persones adultes (a partir de 12 anys i fins a 65 anys)

 

PREU EN LÍNIA TAQUILLA
 • Entrada dia (de 10:00 a 20:00)
4,00 € visto visto
 • Entrada tarda (de 16:00 a 20:00)
2,00 € visto visto
 • Descompte Carnet Jove (de 12 fins a 30 anys), entrada dia1
3,00 € visto visto

2

D’infants de 3 fins a 12 anys1

3

D’infants menors de 3 anys1, entrada dia

Gratuït

4

De persones majors de 65 anys1

5

De persones amb discapacitat acreditada del 33% o superior1

ABONAMENTS INDIVIDUALS I PACKS D’ENTRADES  (6 - 9)
6

De persones adultes (a partir de 12 anys i fins a 65 anys)

7

D’infants de 3 fins a 12 anys1

8

De persones majors de 65 anys1

 • Abonament temporada

Gratuït

visto

Denegado

9

De persones amb discapacitat acreditada del 33% o superior, queden exclosos familiars i altres possibles beneficiaris1

 • Abonament temporada
Gratuït visto Denegado
 ABONAMENTS FAMILIARS  (10 - 12)
10

Abonament familiar3: dues persones adultes i dos infants menors de 16 anys

11

Abonament família monoparental3: una persona adulta i dos infants menors de
16 anys

12

Abonament família nombrosa3: dues persones adultes i tres infants menors de
16 anys

1Les persones que s’acullin a aquestes modalitats d’entrada i/o abonament, per poder accedir a la Piscina Municipal, hauran d’acreditar la seva edat amb el DNI, passaport o carnet de conduir; aportar el document del Carnet Jove; o acreditar el grau de discapacitat amb la targeta acreditativa de la discapacitat de la Generalitat de Catalunya o amb document anàleg on hi aparegui el grau de discapacitat.

2Els abonaments mensuals i de temporada són personals i intransferibles. Les persones usuàries s’hauran d’identificar a l’entrada de la piscina amb el DNI, passaport o carnet de conduir.

3Les persones que s’acullin als abonaments familiar, família monoparental o família nombrosa hauran d’acreditar la unitat familiar mitjançant el llibre de família o certificats de convivència i la condició de família monoparental o família nombrosa mitjançant el document oficial pertinent i identificar-se a l’entrada de la piscina.

Les persones menors de 12 anys hauran d’accedir a la Piscina acompanyades d’una persona adulta.

COMPRA EN LÍNEA

Totes les modalitats d’entrades i abonaments es poden adquirir descarregant l’app (IOs i Android) o en línia, a través dels enllaços que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

La compra d’entrades i abonaments en línia s’habilitarà a partir del dia 10 de juny. Per a fer-ho cal que segueixis els següents passos:

 • Accedeix a la plataforma de compra d’entrades
 • El primer cop que accedeixis ho hauràs de fer des de l'ordinador. T’hauràs de registrar omplint el formulari de registre. Un cop t'hagis registrat ja podràs accedir des del web o des de l'app.
 • Disposaràs d’un usuari i contrasenya que et permetrà accedir a la teva àrea d’usuari on, a banda de poder comprar les entrades, disposaràs de tota la informació referent a les teves compres i podràs gestionar-les. 
 • Tria el tipus d’entrada, abonament o pack que desitgis.
 • Fes el pagament amb targeta de crèdit.
 • Rebràs al teu correu un codi QR que hauràs de validar a l’entrada de la piscina.
 • Recorda que:

  • En les entrades de dia, has de seleccionar el dia per al qual vols l’entrada. En cas que no puguis anar a la piscina el dia triat, podràs canviar l’entrada per un altre dia d’aquesta mateixa temporada.

  • Les entrades, abonaments i packs només són vàlids per a la temporada actual i no es faran reemborsaments en cas de no haver-se utilitzat.

  • Els abonaments individuals i familiars són nominals, personals i intransferibles, per tant t’hauràs d’identificar en el moment d’accedir la piscina.

  • Per adquirir o validar una entrada de cost reduït (infants, majors de 65, persones amb discapacitat o Carnet Jove) hauràs de justificar la condició que et dona dret al descompte en el moment d’accedir a la piscina.

  • Els abonaments familiars s’activaran un cop s’hagi validat la documentació adjunta i en un termini màxim de 24 hores des del moment de la seva compra.