Vertical Urgellet

 

Informació general

Us presentem una nova edició de la Vertical Urgellet.

Us esperem a totes i tots en la tercera edició d'aquesta prova en modalitat de quilòmetre vertical que va creixent any a any. 

Mantenim el repte de pujar des de la Seu d'Urgell fins el Roc de la Guàrdia, al municipi de Valls del Valira, des d'on es poden gaudir fantàstiques vistes de la Seu i la subcomarca de l'Urgellet. Una cursa amb un nivell d'exigència mitjana, amb 5,75 km de recorregut per superar un desnivell positiu de 791 metres.

Data de celebració: Diumenge 15 d'octubre de 2023.

Lloc de sortida: Palau Municipal d'Esports (Av. Camí Ral de Cerdanya, 31)

Hora de sortida: A les 9:00 del matí.

Lloc d'arribada: Roc de la Guàrdia (Valls de Valira).

Altres informacions: Amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental, l'organització no facilitarà gots de plàstic d'un sol ús en els avituallaments. Les persones participants hauran de portar el seu bidó o got, que podran omplir en els punts d'avituallament.

A mesura que s'acostin les dates de celebració de la prova, i en funció de les previsions meteorològiques, us anirem informant del material obligatori i d'altres informacions, condicionades per la situació de darrera hora.

Circuit i recorregut

La Vertical Urgellet és una cursa en modalitat de quilòmetre vertical que surt des del Palau d'Esports de la Seu d'Urgell i s'enfila fins el roc de la Guàrdia, a uns 1.400 metres aproximadament.

Es tracta de la tercera edició i el recorregut que us proposem té una distància de 5,75 km per superar els 791 metres de desnivell positiu acumulat.

El circuit, pràcticament sempre en pujada, combina trams més atlètics amb pendents força exigents. Durant el recorregut hi haurà un avituallament líquid en el quilòmetre 4,200 i un avituallament líquid i sòlid, molt lleuger, a l'arribada i un avituallament més complet al Palau d'Esports, punt de retorn. 

El descens es podrà fer pel mateix recorregut, excepte el primer tram de baixada, que es farà per un camí alternatiu per evitar encreuaments amb els participants que estiguin arribant a la meta.

En funció del nombre d'inscrits, hi ha la possibilitat que la sortida es faci de forma esglaonada i es compensin els temps a l'arribada per tal de determinar la classificació final. Amb aquesta mesura, s'eviten aglomeracions i possibles col·lapses, especialment en els primers trams de corriol.

Si s'acaba optant per aquesta mesura, el nombre de corredors en cada sortida i l'interval entre elles s'acabarà decidint en funció de les persones inscrites a la cursa.

Pots descarregar-te els tracks de la cursa en els següents enllaços.

Inscripcions

La Vertical Urgellet '23 és una cursa per muntanya en modalitat quilòmetre vertical oberta a participants majors de 13 anys (nascuts i nascudes l'any 2010 o anteriors), amb un únic recorregut i inclosa en el Circuit Fer de curses per muntanya. Els participants menors de 18 anys ho podran fer amb una autorització d'una persona progenitora.

La inscripció a la Vertical Urgellet té un cost de 10,00€ que inclou el dret de participació, dorsal, assegurança d'accidents, avituallaments per a tots/es els i les participants i una samarreta tècnica per a les 50 primeres persones inscrites. 

El termini per formalitzar les inscripcions s'acaba el divendres 13 d'octubre de 2022 a les 23:00No s'admetran inscripcions passat aquest termini ni el mateix dia de la prova. 

Per a formalitzar la inscripció, si us plau llegiu atentament les normes següents i, a continuació, podreu accedir al formulari d'inscripció.

  • Ompliu tots els camps del formulari, especialment tots aquells que estiguin marcats com a obligatoris.
  • És important que feu constar un telèfon i un correu electrònic de contacte que siguin vàlids i operatius, per tal que us puguem fer arribar les comunicacions relatives a la prova. Assegureu-vos, si us plau, d'escriure el correu electrònic correctament.
  • El pagament cal fer-lo mitjançant targeta de crèdit. 
  • Un cop comprovat el pagament, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra inscripció a l'adreça que hàgiu facilitat en el formulari d'inscripció.
  • Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça 

INSCRIPCIONS TANCADES

Gràcies per la vostra participació i ens veiem a la Seu d'Urgell. 

Edicions anteriors

Vertical Urgellet '22

Classificacions

Vertical Urgellet '21

Galeria fotogràfica (si voleu fer-nos arribar fotos, les anirem incloent). 

Classificacions